2.7.2010

Rinkat on pakattu tai ainakin täynnä

Lähtöön aikaa 7 t 20 min, josta seuraavat 1,5 tuntia mennee jalkapallon seuraamiseen. Viimeinen päivä meni mukavasti viime hetken askareissa: kirjaston kirjojen palautus, pankkitiskille jonottaminen mummujen ja äänekkäiden laitapuolen kulkijoiden kanssa, tomaattiamppelien kuskaus Eilalle ja tietenkin PAKKAAMINEN.

Ollaan jo kokeneita pakkaajia - rinkat täyttyi hetkessä. Ja täyttyy edelleen... Prahaa varten on pakattuna viikon turnausvarustus helle-ennustukset huomioon ottaen, mutta pahimpaan varautuen. Safaria varten tuli pakattua kaikenlaista, mutta jätettiin järjestäjän ehdottomat makuualustat pakkaamatta. Ehkä syy selviää sitten myöhemmin matkan aikana?

Matkalippuja ja hotellivarauksia on tulosteltu pienen kirjan verran. Ameriikan dollareita on varattu viisumeita ja rahanvaihtoa varten. Safarihatut on ostettu ja ötökkäsumutteet, maitohappobakteerit ja kaikki muutkin pitäis olla hyvällä mallilla.

Paljon on asioita mielessä, mutta suurin osa kuitenkin Prahassa ja ultimaten MM-kisoissa. Afrikka odottanee itseään aina turnausviikon loppupuolelle, mutta suuri seikkailu odottaa varmasti!

Lähtöön on vielä 6 t 40 min. Ghana johtaa puolivälierää, joten hyvissä afrikkatunnelmissa näyttää menevän tämäkin ilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti