21.7.2010

Zanzibarin aurinko

Terveiset Zanzibarilta!

Safarit hoidettiin kunnialla pakettiin ja vietettiin sitten viela yksi paiva Arushassa Art in Tanzanian Volunteers housella. Siella tutustuttiin muutamiin vapaaehtoisiin UK:sta ja Nigeriasta. Su-aamuna kaytiin paikallisen luterilaisen kirkon jumalanpalveluksessa: pitkalti samankaltainen kuin kotona, mutta virrenveisuu on ihan eri maailmasta... Seremonian lopussa oli jonkinlainen huutokauppasysteemi kirkon pihalla, mutta sita ei oikein oivallettu.

Lentely Zanzibarille sujui mukavasti Precision Airin uudella koneella. Iltasella saavuttiin sitten perille Mbuyuni Villageen Intian valtameren aaltojen pauheessa. :)

Zanzibarilla paivat menevat enempi vahempi rantaelamaa viettaen - kokeillaan eri ravintoloja lounailla ja paivallisilla, makoillaan biitsilla tai altaalla jokunen tunti paivassa. Eilen kaytiin uimassa delfiinien kanssa. Veneella etsittiin delfiineja ensin tunti, mutta loytamisen jalkeen hypattiin valittomasti aaltoihin snorkkelin ja rapyloiden kanssa. Delfiineja ehti katsella joitain kymmenia sekunteja ennen kuin kiivettiin veneeseen ja paikallisettiin delfiinit uudestaan. Tiina naki parit delfiinit yhdella yrityksella ja Tommi toistakymmenta kolmella pulahduksella.

Perjantaina matka jatkuu kohti Zanzibar Townia ja sitten aikanaan kohti Suomea...

Hyvin meilla edelleen menee. Terveita ollaan ja tavaratkin on yha tallessa. Hakuna matata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti